Ohita navigaatio

OAJ Pohjois-Savo esittäytyy

OAJ Pohjois-Savo on kohta teini-ikää lähestyvä virkeä yhdistys. Tänä syksynä tulee kymmenen vuotta alueyhdistyksen perustamisesta. Alueyhdistys kokoaa yhteen kaikki eri opettajaryhmät alueeltamme. Jaostoissa käsitellään kunkin opettajaryhmän omia ajankohtaisia asioita. Alueyhdistyksen hallituksessa on edustajat kaikista opettajaryhmistä. Siellä keskustelemme kaikkia ryhmiä koskettavista asioista. Alueyhdistys järjestää alueellemme koulutuksia luottamusmiehille, paikallisyhdistysten toimijoille ja jäsenille. Yhdessä teemme myös vaikutustyötä ja edunvalvontaa koulutuksenjärjestäjiin ja poliittisiin päättäjiin.

Alueyhdistyksen jäseniä ovat työnantajakohtaiset paikallisyhdistykset. Millaisia nämä yhdistykset ovat? Aloitamme paikallisyhdistysten esittelyn tässä blogissa. Joka kuukausi jokin paikallisyhdistys esittelee toimintaansa. Toivottavasti kirjoituksista yhdistykset saavat uusia ideoita omaan toimintaansa.

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 3800 jäsentä.