Ohita navigaatio

Rauhallista joulun aikaa

Kun vuosi 2020 alkoi, emme osanneet aavistaa millainen siitä tulisi. Olemme keväästä asti tehneet töitä erilaisissa olosuhteissa kuin ennen. Jatkuva epävarmuus tulevasta on kuormittanut meitä kaikkia. Nyt on kuitenkin koittamassa ansaittu levon ja loman aika. Toivottavasti jokainen meistä pystyy silloin huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. On hyvin todennäköistä, että poikkeukselliset olosuhteet jatkuvat vielä pitkälle kevääseen. Vain huolehtimalla omasta jaksamisesta ja terveydestä pystymme tarjoamaan lapsille ja nuorille mahdollisimman hyvää kasvatusta ja opetusta.

Alueyhdistys on aloittanut jo tulevan vuoden toiminnan suunnittelun. Tarjoamme paljon koulutuksia, joihin voi turvallisesti osallistua etänä. Toivottavasti myös mahdollisuus osallistua kotisohvalta  innostaa jäseniä kouluttautumaan. Syksyllä toivomme pystyvämme järjestämään jo tapahtumia, joissa voimme tavata toisiamme myös kasvokkain. Kannattaa seurata sekä paikallisyhdistysten viestintää että alueyhdistyksen facebook-tiedotusta.

Alueyhdistyksen hallitus kiittää kaikkia Pohjois-Savon paikallisyhdistysten aktiivitoimijoita ansiokkaasta työstä kuluneen vuoden aikana. Haluamme myös toivottaa kaikille alueemme opettajille sekä yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa ja rauhallista joulunaikaa!

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 3800 jäsentä.