Ohita navigaatio

OAJ:n 50-vuotiskonsertit, Kaija Koo Kuopiossa 14.10.

OAJ:n 50-vuotiskonsertti: Kaija Koo 14.10. Kuopiossa

Ajankohta
14.10.2023 – 18.00
Paikka
Kuopio, Musiikkikeskus
Etkot OAJ:n toimistolla ja jatkot Kummisedässä! 

OAJ:n 50-vuotisen taipaleen kunniaksi juhlimme jäsenten kanssa neljän eturivin artistin konserteissa. Lokakuussa OAJ:n jäsenille esiintyy Kuopion Musiikkikeskuksessa Kaija Koo bändeineen.

OAJ:n 50-vuotiskonsertti: Kaija Koo 14.10. Kuopiossa

Loppuvuodesta 2023 tulee kuluneeksi 50 vuotta OAJ:n perustamisesta. Sen kunniaksi tarjoamme jäsenlahjana Suomen eturivin artistien konsertteja. Kaija Koon konsertti Musiikkikeskuksessa alkaa klo 18 ja päättyy noin klo 19.30. 

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.

Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Lisäksi hänen Hartwall Areenalla pidetyt superkonserttinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä.

Lippujen varaaminen alkaa 1.9. klo 9

Jos haluat mukaan konserttiin, kannattaa jo nyt merkitä päivä kalenteriin! Jäsenet voivat varata lipun Kaija Koon konserttiin 1.9. klo 9.00 alkaen. Kaija Koon keikalle voi kerralla varata neljä lippua, joten voit jo etukäteen koota kollegoista porukan ja sopia, kuka varaa liput.

Jäsenyys voidaan tarkastaa tapahtumassa, joten kannattaa ladata puhelimeen OAJ:n sovellus, josta löytyy jäsenkortti.

Linkin lippuvaraukseen löydät tuolloin alta, kun kirjaudut sisään jäsentunnuksillasi.

Lisätietoja muista 50-vuotisjuhlallisuuksista ja jäseneduista päivitämme osoitteeseen oaj.fi/50.

Majoitustarjouksia OAJ:n jäsenille Kuopiossa 14.–15.10.2023

Jäsenkonsertin yhteydessä Original Sokos Hotel Puijonsarvi tarjoaa Kuopiossa majoitustarjouksia OAJ:n jäsenille. Tarjoushinta on yhden hengen huoneesta 125 euroa ja kahden hengen huoneesta 145 euroa.

Kannattaa toimia ripeästi, sillä hotelleista on varattu OAJ:lle tietty määrä kiintiöpaikkoja, joita tilaisuuden lähestyessä vapautetaan muidenkin varattavaksi. Kiintiöistä varaamattomat huoneet vapautuvat hotellin myyntiin 15.9.2023.

Tarjoushinnan saa syöttämällä varauskoodin, jonka löydät alta, kun kirjaudut sisään jäsentunnuksillasi. 

yksittäiset varaukset nettisivulta osoitteesta www. sokoshotels.fi, puhelimitse numerosta +358 300 870 000 tai sähköpostilla osoitteesta sokos.hotels@sok.fi

Ryhmävaraukset (minimi 11 hlöä) puhelimitse numerosta 010 762 9500 tai sähköpostilla: sales.peeassa@sok.fi

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 3800 jäsentä.