Ohita navigaatio

OAJ:n valtuustovaaliehdokkaat

Valtuusto on OAJ:n ylin päätöksentekijä. Kevään vaaleissa on mukana 335 ehdokasta, jotka omalla asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan tuovat päätöksentekoon jäsenten äänen.

OAJ Pohjois-Savolla on ehdokkaita OAJ:n Ammatillisten Opettajien vaalipiirissä, OAJ-YSI Pohjois-Savon vaalipiirissä ja Varhaiskasvatuksen Opettajien Liiton vaalipiirissä.

OAJ:lle valitaan uusi valtuusto keväällä 2022. Ennakkoäänestys järjestetään 28.2. – 14.3.2022 ja varsinaiset vaalipäivät ovat 4.-5.4.2022. Koko vaali toteutetaan sähköisesti.

OAJ Pohjois-Savo kannustaa äänestämään! Arvomme kaikkien vaaleissa äänestäneiden jäsentemme kesken hotellilahjakortin ja tuotepalkintoja. Myös aktiivisimmin äänestänyt paikallisyhdistys palkitaan!

Valtuusto luo OAJ:n suuret linjat, kuten strategian ja toimintasuunnitelman. Valtuutettujen tehtävänä on tuoda jäsenten viestit päätöksentekoon ja välittää tietoa päätöksistä jäsenille. Uuteen valtuustoon ehdolla oleviin jäseniin voit tutustua ehdokasgalleriassa, ja 28.2. avattavassa vaalikoneessa.

Vaalin tulos julkistetaan 8.4.2022.

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 3800 jäsentä.